Χρήστος Μαντζιάρης : Ο αριθμός 9 έχει σχέση με τις θυσίες ζώων και ανθρώπων που έκαναν οι βόρειοι βάρβαροι


Ο αριθμός 9 εμφανίζεται τελευταία μυστηριωδώς και μυστηριακώς στις αποφάσεις της μυστικώς καθοδηγουμένης δήθεν κυβέρνησης στην Ελλάδα. Αποφάσισαν και διέταξαν, απαγορεύεται η κυκλοφορία μετά τις 9, 9 άτομα να παρευρίσκονται στις κηδείες, 9 άτομα να συνεορτάσουν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, 9 άτομα να παρευρίσκονται εντός των ιερών ορθοδόξων ναών στην διάρκεια των Θείων Λειτουργιών. Αλλά δεν ανέφεραν ότι 9 άτομα θα πρέπει να υπάρχουν τόσο στα τζαμιά όσο και στις εβραϊκές συναγωγές, και αυτό ίσως είναι μεροληψία ή ρατσισμός.

Ας επιχειρηθεί εδώ μια ανάλυση του αριθμού 9 σύμφωνα με την Ιστορία. Η «ιερότητα» του αριθμού 9 προέρχεται και από τους βόρειους, ευρωπαϊκούς σήμερα, λαούς. Στην αρχαιότητα, οι λαοί αυτοί, οι Βίκινγκς και λοιπές γερμανόρατσες, πραγματοποιούσαν κάθε 9 χρόνια μια σημαντική τελετουργία. Προσεύχονταν για 9 συνεχόμενες ημέρες στον θεό τους του πολέμου που ονομαζόταν Tiw ή Tyr. Ο Τιού>Tiw ήταν ο αντίστοιχος Άρης των Ελλήνων. Στον θεό αυτόν είχαν αφιερωμένη την ημέρα Τρίτη. Γι αυτό και στ’ αγγλικά η Τρίτη, η «ημέρα του Τιού», ονομάζεται Tiw’s day > Tuesday.

Στα γερμανικά, επίσης η ονομασία της Τρίτης προέρχεται από τον ίδιο θεό τους αλλά προέρχεται από τα λεγόμενα πρωτογερμανικά, και γι αυτό η Τρίτη στα γερμανικά λέγεται Dienstag. Στα γαλλικά επίσης συμβαίνει το ίδιο. Από τον θεό Άρη που ονομάζεται Mars, η ημέρα που είναι αφιερωμένη σ’ αυτόν, «η ημέρα του Άρεως», που είναι πάλι η Τρίτη, ονομάζεται Mardi.

Στις 9 ημέρες προσευχής των τότε βορειοβαρβάρων, σύμφωνα με ιστορικούς, θυσίαζαν κάθε ημέρα, ένα πτηνό, συνήθως χήνα, ένα λευκό αρνί και έναν λευκό άνδρα. Δηλαδή, συνολικά θυσίαζαν 9 χήνες, 9 αρνιά και 9 ανθρώπους. Όλα λευκά.

Οι βόρειοι έχουν ιδιαίτερη σχέση με τις χήνες. Δεν είναι τυχαίο, όπως ανέφερα παλαιότερα, ότι στην πρώτη σταυροφορία ο στρατός ακολουθούσε μια χήνα. Τόσο δεισιδαίμονες και προληπτικοί ήταν οι σταυροφόροι του Πάπα, που ξεκίνησαν ν’ απελευθερώσουν τους Αγίους Τόπους ακολουθώντας μία χήνα! Μπορεί να ήταν ιερή η χήνα, ποιος ξέρει;

Η θυσία των αρνιών ήταν κατά κάποιο τρόπο παγκόσμιο, τότε, φαινόμενο. Ακόμη και ο πρώτος ιερέας που εμφανίζεται στην Ιστορία με το όνομα Μελχισεδέκ, φορούσε ποδίτσα καμωμένη από δέρμα θυσιαζομένου λευκού αρνιού. Αυτός ο Μελχισεδέκ είχε μυηθεί και στην «Αδελφότητα του ερπετού» ή «Αδελφότητα του φιδιού» σύμφωνα με όσα μας αναφέρει περί αυτού ο συγγραφεύς W. Bramley.

Όσον αφορά δε τις ανθρωπωθυσίες, αυτό είναι ένα θέμα που οι βόρειοι θέλουν να το κρύβουν, αλλά «γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε». Οι ανθρωποθυσίες εγίνοντο τότε, και όχι μόνο αυτό, ο γερμανικός όχλος όταν καταδικάζετο, συνήθως γυναίκα, για μαγεία, ορμούσε επάνω της, την ξέσκιζε με τα χέρια του και έτρωγε τα κομμάτια της.

Έπαιρναν λοιπόν οι τότε ιερείς το αίμα από τους 27 πρώην ζωντανούς οργανισμούς το αίμα και αναμίγνυαν. Μ’ αυτό το αιμάτινο μίγμα εραντίζοντο οι πολεμιστές όταν επρόκειτο να πολεμήσουν. Ήταν ο «αγιασμός» τους. Θεωρούσαν ότι το αίμα από τις θυσίες τους τούς καθιστούσε δυνατούς, ατρομήτους και ηρωικούς.

Τώρα, αν υποθέσουμε ότι κάτι κρύβεται πίσω απ’ αυτά τα σημερινά νεοδημοκρατικά 9άρια, ας πάμε να δούμε τι έγινε πριν 9 χρόνια, καθόσον οι θυσιαστικές τελετές γινόντουσαν, την εποχή των βαρβάρων πάντα, κάθε 9 χρόνια. Πηγαίνοντας πίσω περίπου οκτώμισι χρόνια, θα βρεθούμε χρονικά στην τελετή ενάρξεως των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012. Από τότε, μας είχαν παρουσιάσει αυτό που συμβαίνει σήμερα. Στην «μαύρη» τελετή ενάρξεως των αγώνων που επραγματοποιήθη στις 12 Αυγούστου 2012, μας έδειξαν ένα στάδιο γεμάτο με νοσοκομειακά κρεβάτια με ασθενείς και έναν γιγάντιο μαύρο θάνατο, τον μαύρο χάρο, με μία σύριγγα στο χέρι.

Επομένως, 9 χρόνια συμπληρώνονται, από την τελετή της ενάρξεως των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο, τον Αύγουστο του 2021. Μέχρι τότε, σύμφωνα με την λογική των τότε βαρβαρικών εθνοτήτων, πρέπει τα 9 υποψήφια θύματα, να θυσιασθούν. Ίδωμεν τι θα προκύψει. Αλλά ότι και να προκύψει, εκτός από προσχεδιασμένο, είναι και τελετουργικό διότι οι αρχαίες θρησκείες υπάρχουν ακόμη στις μέρες μας. Καμουφλαρισμένες, αλλά υπάρχουν. Προσπαθούν οι σατανικοί εγκέφαλοι της Νέας Τάξης να τις ξαναεπιβάλουν στους λαούς μέσω της Πανθρησκείας. Γι αυτό, πολλοί μεγαλόσχημοι ορθόδοξοι ιερωμένοι που σιωπούν, άρα έμμεσα συναινούν, έχουν τρομερή ευθύνη, μ’ αυτό που πράττουν, ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

Η επομένη χρονιά, θα είναι σίγουρα χρονιά σταθμός στην Ιστορία του ανθρωπίνου γένους. Οι ενδείξεις είναι πολλές. Μετανοείτε! Θα χωρίσει η ήρα απ’ το σιτάρι.

Χρήστος Μαντζιάρης 

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ
 ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ 
ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 
ΓΙΑ ΝΑ
 ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!


ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, 

ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ! 

  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ      Ε-ΣΥ-ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ 

ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ  3 ΕΝΑΝΤΙ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ  ΜΕΓΑΡΟΥ
ΤΗΛ.2661304998  ΑΝΟΙΧΤΑ ..ΔΕΥΤΕΡΑ -10,30-13,00
                                            ΤΡΙΤΗ   ΚΛΕΙΣΤΟ
                                                                                      ΤΕΤΑΡΤΗ-  10,30-13,00 ΑΠΟΓ.18,00-20,30
                                                        ΠΕΜΠΤΗ    11,00-13,00.
                                                            ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  10,30-13,00
                                          Σ/Κ    ΚΛΕΙΣΤΟ
EMAIL ...esykerkyraion@gmail.com

ΙΩΑΝΝΗΣ  ΜΑΖΗΣ  ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΚΕΡΚΥΡΑΣ 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια