Επιχορήγηση «μαμούθ» στη ΜΚΟ του Σόρος για στέγαση ασυνόδευτων προσφυγόπουλων δύο μέρες προτού καεί η Μόρια! !

Πολλά χρήματα πήρε από το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου η ΜΚΟ του γνωστού Τζορτζ Σόρος, Solidarity Now, στην οποία γενική διευθύντρια είναι η ξαδέλφη του πρωθυπουργού, Αντιγόνη Λυμπεράκη!

Σύμφωνα με έγγραφο που αναρτήθηκε στη Δι@ύγεια, η εν λόγω ΜΚΟ θα λάβει το ποσό των 890.512 ευρώ για τη λειτουργία 12 συνολικά εποπτευόμενων νέων διαμερισμάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπου θα φιλοξενηθούν 48 ασυνόδευτα ανήλικα προσφυγόπουλα.

Εντύπωση προκαλεί, μάλιστα, το γεγονός ότι η «συμφωνία επιδότησης δράσης», όπως ονομάζεται, αναρτήθηκε με ημερομηνία 7 Σεπτεμβρίου, δηλαδή δύο μέρες προτού καεί η Μόρια! Ακόμα κι αν αποτελεί σύμπτωση, δεν παύει να εγείρει ερωτήματα η σπουδή με την οποία προωθούνται οι διαδικασίες και οι χρηματοδοτήσεις για να διασκορπιστούν τα ανήλικα προσφυγόπουλα, άνω των 16 ετών, για ορισμένα εκ των οποίων, μάλιστα, υπάρχουν αμφιβολίες για την πραγματική τους ηλικία!

Από τη Μόρια, όπως είναι γνωστό, τα συνολικά 400 ασυνόδευτα προσφυγόπουλα αρχικά μεταφέρθηκαν με τρεις πτήσεις στη Θεσσαλονίκη από τη Λέσβο και, βάσει του σχεδιασμού και των συνεννοήσεων, θα μοιραστούν (;) σε 10 ευρωπαϊκές χώρες.

Η συνολική χρηματοδότηση της δράσης αυτής εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ανέρχεται σε 667.884 ευρώ και αντιστοιχεί σε ποσοστό 75% επί της συνολικής δημόσιας δαπάνης και εκ μέρους των εθνικών πόρων σε 222.628 ευρώ, δηλαδή 25% επί της συνολικής δημόσιας δαπάνης. Αυτό, πρακτικά, σημαίνει ότι ο Έλληνας φορολογούμενος, πέραν όλων των άλλων φόρων με τους οποίους επιβαρύνεται, θα κληθεί να πληρώσει από την τσέπη του και τη ΜΚΟ του ζάπλουτου Σόρος, ο οποίος δραστηριοποιείται και στο λαθρομεταναστευτικό, σε συνδυασμό με τα άλλα ύπουλα παιχνίδια του σε βάρος της χώρας μας.

Το ελληνικό τμήμα της εν λόγω ΜΚΟ ελέγχεται από τον στενό κύκλο του Κυριάκου Μητσοτάκη, αφού, πέραν της Αντιγόνης Λυμπεράκη, η οποία έχει τη θέση της γενικής διευθύντριας, ως πρόεδρος εμφανίζεται ο Στέλιος Ζαββός, αδερφός του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Ζαββού. Όσο για το Δ.Σ. της ΜΚΟ, αποτελείται από μεγαλοεπιχειρηματίες, καθηγητές πανεπιστημίων και νεοφιλελεύθερους πολιτικούς, που, ως γνωστόν, ανήκουν στους πρωτεργάτες της υλοποίησης των ακραίων πολιτικών λιτότητας, ενώ εκφράζουν απαράδεκτες θέσεις στα εθνικά μας θέματα.

ΠΗΓΗ: newsbreak.gr

crashonline.gr

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ
 ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ 
ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 
ΓΙΑ ΝΑ
 ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!


ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, 

ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ! 

  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ      Ε-ΣΥ-ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ 

ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ  3 ΕΝΑΝΤΙ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ  ΜΕΓΑΡΟΥ
ΤΗΛ.2661304998  ΑΝΟΙΧΤΑ ..ΔΕΥΤΕΡΑ -10,30-13,00
                                            ΤΡΙΤΗ   ΚΛΕΙΣΤΟ
                                                                                      ΤΕΤΑΡΤΗ-  10,30-13,00 ΑΠΟΓ.18,00-20,30
                                                        ΠΕΜΠΤΗ    11,00-13,00.
                                                            ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  10,30-13,00
                                          Σ/Κ    ΚΛΕΙΣΤΟ
EMAIL ...esykerkyraion@gmail.com

 
 

 


 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια